Kundserviceportal

Höger eller vänsterhängt handtag?

Senaste uppdateringen: Aug 09, 2013 09:59AM CEST
Är du osäker på om du ska välja höger eller vänsterhängt handtag?

Vänster handtag - Används i regel på dörrar/fönster med vänster hängning.
Rakt handtag - Används i regel på dörrar/fönster som är inåtgående.
Höger hantag - Används i regel på dörrar/fönster med höger hängning.

För att veta om dörren/fönstret har höger eller vänster hängning så ställer du dig på den sidan där du kan se gångjärnen. Sitter då gångjärnen på högersida så är dörren/fönstret högerhängt.

Kontakta oss

info@arnewid.se
http://assets3.desk.com/
false
desk
Laddar
sekunder sedan
en minut sedan
minuter sedan
för en timme sedan
timmar sedan
en dag sedan
dagar sedan
angående
false
Ogiltiga tecken funna
/customer/sv/portal/articles/autocomplete